Това заяви пред bTV депутатът от ПП-ДБ Антоанета Цонева. Запитана ще

...
Това заяви пред bTV депутатът от ПП-ДБ Антоанета Цонева. Запитана ще
Коментари Харесай

Антоанета Цонева, ПП-ДБ: Темата за Украйна най-много стяга чепика на българския президент

Това съобщи пред bTV депутатът от ПП-ДБ Антоанета Цонева.

 

Запитана ще се появи ли разделяне на гласоподавателите поради новата дясна кандидатура за кмет на столицата, Цонева сподели следното:

 

" Искам да потвърдя, че Васил Терзиев застана в центъра на този диалог. Той беше гравитационният център, той сътвори опцията да има такова обединяване. Стотици хора приготвят програмата му. Аз видях с очите си методът, по който този човек поддържа връзка, способността му да бъде същински ключ към една обстановка. Терзиев може да сплотява, уверена съм, че и вотът ще бъде в тази тенденция ", означи националният представител от ПП-ДБ.

 

Според Цонева Терзиев е споделил задоволително по тематиката за родителите си.

 

" Той взе отношение. Относно неговия генезис и методът, по който той подхожда към постигането на своите цели - той споделя триумфа си и връща на обществото, което е основало средата, в която той е осъществявал своите бизнес планове. Смятам, че това е водач в бъдещето. Този град има потребност от подобен метод. Той ще бъде последван и от една по-нова генерация хора, които желаят да бъдат бързо, перспективно и насочено към цели бъдеще. Васил Терзиев е лицето на тази наклонност. Способността му да сплотява, да убеждава и да основава екипи, беше извънредно мощен мотив, когато тази кандидатура беше одобрявана ", разяснява още тя.

На въпрос има ли болшинство ГЕРБ-ДПС-ПП-ДБ с оглед разпределението на комисиите, националният представител отговори, че другите парламентарни партии са избрали целеустремено да не се борят за комисиите.

 

" По отношение на разпределението на местата, нашата коалиция - ПП-ДБ - още в самото начало съобщи изрично, че нещата би трябвало да се случват очевидно. На разпределението на председателските места не следва да се отдава такава тежест. Председателят на комисия има по-скоро административни функционалности. Председателят на комисия не дефинира решенията. Решенията вътре в комисията се взимат вътре от самото болшинство ", добави Цонева.

 

 

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР